Wat zijn de verschillende leveringswijzen en -termijnen? Wat zijn de verschillende leveringswijzen en -termijnen?

Wat zijn de verschillende leveringswijzen en -termijnen?

 

 

In de winkel : Cassis biedt je de mogelijkheid je bestelling in een Cassis winkel van jouw keuze te laten bezorgen, en dat eender waar in België, Frankrijk en Luxemburg. Indien het pakje 15 dagen na de levering in de winkel niet werd afgehaald, wordt de bestelling weer opgenomen in de voorraad en betalen wij je onmiddellijk terug. Wanneer je je pakje gaat afhalen, dien je de bevestigingsmail mee te nemen met je ordernummer.

Een levering in de winkel is steeds gratis en zal de volgende dag (uitgezonderd zaterdag en zondag) geleverd worden indien je bestelt voor 19 uur.

Met de post : Cassis biedt je eveneens de mogelijkheid jouw bestelling op een adres naar keuze te laten leveren (thuis, op kantoor, bij een vriendin ...). Afhankelijk van het land en het bedrag is een ander tarief van toepassing. Je vindt een overzicht van de leverkosten hier.

Met Bpost afhaalpunten : Cassis biedt je de mogelijkheid om jouw bestelling op een van de afhaalpunten van Bpost of uw keuze te laten leveren. Je vindt een overzicht van de leverkosten hier.